2012. augusztus 22., szerda

ÜK 3. A kisvállalkozások pénzügyi kultúrájáért

A nyári Üzleti Kávézó minden tekintetben a pénzről szólt. A meleg elől az Egerszeghegyre menekültünk - és aktuálisan kis hűsítő esőt kaptunk a nyakunkba, így a medencés fürdőzés helyébe vízparti kapcsolatépítés került.

Ismét új arcokkal bővült  a csapatunk, szélesedett az Üzleti Kávézó kisvállalkozóinak kapcsolati és profilköre egyaránt. Örömmel láttam, hogy az új tagok a facebook csoportunkhoz is csatlakoztak.

DSC_0017_1.JPG

A sikeresség-sikertelenség humán okairól szóltunk, majd a kisvállalkozásokat érintő adózási és egyéb változásokról Rétai Balázstól, a vállalkozások számára hozzáférhető komplex pénzügyi tanácsadásról Nagy Jenőtől hallottunk rövid, de praktikus tanácsokkal tűzdelt összefoglalót.

Az elhangzottakról hírlevél készült, amit  a regisztrált Üzleti Kávézó tagok kapnak kézhez. 

Ősszel innen, továbbra is pénzügyekkel folytatjuk... Iratkozz fel az ÜK hírlevelünkre és időben értesülsz nem csak a következő találkozó időpontjáról, de a tervezett témákról is. A találkozót követően itt lesz lehetőséged a visszajelzéseket is elolvasni.


 Az Üzleti Kávézó célkitűzéseiről pontosabbat ide kattintva olvashatsz.

Az első találkozóról szóló összefoglalót ide kattintva éred el, a kötelező kamarai tagság kérdését jártuk körül.

A második találkozóról szóló összefoglalót ide kattintva éred el, a kisvállalkozások bemutatkozásáról szólt ez az alkalom.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése