2012. április 27., péntek

2012. május 24-én találkozunk!


ÜZLETI KVZÓ_LOGO_1.jpg


Pár hét és ismét találkozunk! A következő időpontot írd be a naptáradba!

2012. május 24. csütörtök, 17.30, Reininghaus


Addig is készülj és nyerj!

Fontos, hogy minél hasznosabb ismeretekhez, minél jobban működő partnerkapcsolatokhoz juss. Ennek érdekében készítettem egy online kérdőívet, amit tesztelésem szerint alig tíz perc alatt mindenestül ki lehet tölteni. Mivel az időnk drága, jutalom is jár!  Kattints ide és máris indulhat a játék!

Koncentráljunk kicsit ismét a partnerkapcsolatokra!

Képzeld el, hogy beszállsz a liftbe egy lehetséges partnereddel. Még nem ismeritek egymást. Éppen annyi időd van bemutatni a tevékenységedet, illetve a partnerkeresésed miértjét, amennyi idő alatt a tizedik emeletről egy modern lift a földszintre ér. Milyen érzés?

A legtöbben alig pár másodpercnyi olvasás, pár percnyi figyelmes hallgatást követően képtelenek megtartani az érdeklődésüket. Egyszerűen nem figyelnek, ha valami igazán izgalmas nem köti le őket.  Unatkozni kezdenek és más, izgalmasabb dolog után néznek. Nehéz ezekkel a kutatási tényekkel versenyre kelni! A figyelem felkeltése és megtartása létfontosságú és nagyon nehéz, de nem lehetetlen feladat!

Térjünk vissza a lifthez! Tudod már, hogy mit mondanál? Elég gyorsan, elég pontosan és a másik számára is érthetően tudod elmondani, kit, mit és miért is keresel? Elkelne egy kis segítség? Megbeszélnéd, mielőtt élesben keresed a partnereket liftben és azon kívül?

Mit szólnál egy grátisz lehetőséghez, ahol aktív segítséget kapnál?

Tetszene? Figyeld a postaládádat, hamarosan érkezik egy kis segítség! (Ha még nem iratkoztál fel az Üzleti Kávézó hírleveleire, ide kattintva megteheted!)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése