2013. június 24., hétfő

Központban a NAV! Legyen még jobb a következő pénzügyi éved!


Lassan fél éve, hogy személyesen nem (mindenkivel) találkoztunk. Mindannyiunkkal történtek dolgok, alakult a vállalkozásunk.

Itt az idő, hogy megosszuk egymással az elmúlt fél év eredményeit és problémáit is, keressük együtt tovább a fejlődési lehetőségeket.

Remélem, egyre több pont akad, ahol az eddigi találkozások résztvevői együttműködéseket ütöttek nyélbe, és folytatódik ez a tendencia!

Találkozunk 2013. július 1-én, 17.30-kor a Vándor Vigadóban!

 
Előadónk Friss Szabolcs cégvezető, mérlegképes könyvelő, a Göcsej Sport Klub és az Euroszínvonal Alapítvány képviselője, akit arra kértem, a múlt pénzügyi év tapasztalataiból okulva adjon kis áttekintést és irányt mutató tippeket az idei pénzügyi évre!

KÖZÉPPONTBAN A NAV ELLENŐRZÉSE!


SZERETNÉD TUDNI, HOGY MIKOR ÉS MIÉRT KAPSZ NAV ELLENŐRZÉST?
TUDTAD, HOGY A NAV EGY ELEKTRONIKUS RENDSZER SEGÍTSÉGÉVEL VÁLASZTJA KI AZ ELLENŐRZÉSE ALÁ VONT ADÓZÓKAT?
SZERETNÉD MEGTUDNI, HOGY MILYEN SZEMPONTOK SZERINT VÁLOGAT EZ A RENDSZER?
SZORONGANI SZERETNÉL, VAGY INKÁBB FELKÉSZÜLNÉL EGY ESETLEGES ELLENŐRZÉSRE?
Gyere el az Üzleti Kávézó nyári programjára, tölts velünk egy estét kellemes, barátságos környezetben, hallgass praktikus és gyakorlatias kisvállalkozói tanácsokat, tervezd meg a következő lépéseidet, láss hozzá a megvalósításnak. - Ennyire egyszerű!

Ha velünk tartasz, bónuszként egy elfogadó, csupa kisvállalkozóból álló, nyitott és érdeklődő csapatnak lehetsz a tagja. El ne feledd, hogy Te magad is építheted a kapcsolati hálód, új és újabb partnerekkel kerülhetsz kapcsolatba, akikkel összefogva egy sokkal meghatározóbb erőt képviselhetsz, egyszerűen sikeresebb lehetsz!

Ha még nem tetted, regisztráld magad a hírlevelünkre, mert a  RÉSZLETES PROGRAMOT HÍRLEVÉLBEN KAPOD!

A közösségi oldalunk zárt csoportjában már többen jelezték, hogy van mit megosztani (információ, újdonság, tapasztalat) a többiekkel, ezt mindenképpen ki is használjuk!

Találkozzunk és persze mindezt egy kávé áráért...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése