2012. december 3., hétfő

AJÁNDÉKOZUNK - Az ÜK társadalmi felelősség-vállalása 2012. karácsonyán

Legutóbb frissítve.jpgAz ötödik találkozónkon, 2012. december 19-én szeretnénk megmutatni, hogy a kisvállalkozók között is - ahogy a magánszemélyek között - egyre többen vagyunk, akik felismertük a segítségadás fontosságát.

A TÁMASZ karácsonyi angyalain keresztül rászoruló gyerekeket támogatunk és reméljük, hogy ezzel a cselekedetünkkel a vállalkozókról alkotott mind pozitívabb kép kialakításáért is teszünk.

Éppen ezért az ÜK 5. rendezvényére "belépővel" érkezünk. A belépő pedig nem más, mint egy doboznyi, azonnal átadható ajándék a következők szerint:


  1. 0-14 éves korú gyermekekre gondolunk.
  2. Kigondoljuk, hogy fiúnak, vagy lánykának ajándékozunk.
  3. Nekik szánt, jól használható játékokat, ruhácskákat, könyveket, CD-ket, DVD-ket (Régieket, újakat, de biztosan épet és használhatót!) és édességet rejtünk egy csomagba.
  4. Stabilan becsomagoljuk, hogy a karácsonyi angyalok biztonságban tudják elszállítani.
  5. A csomagon egy kis címkére ráírjuk, hogy mennyi idős és milyen nemű gyereknek szánjuk. Ha biztosra megyünk, a tartalmát, a ruhácskák méretét is felírhatjuk.
  6. A csomagot 2012. december 19-én magunkkal hozzuk 18.00 órára a Vándor Vigadóba és az ÜK 5. találkozóján a gyerekeket meglepni készülő TÁMASZ Alapszolgáltatási Intézmény karácsonyi angyalának gondoskodására bízzuk.

Ha megnéznéd, hogy ki ajándékoznak még Rajtad kívül, akkor gyere az Üzleti Kávézó FB csoportjába!

Ha várod a rendezvénnyel kapcsolatos további információkat és még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre, ide kattintva most megteheted.

Ha kérdeznél, írj a pestit@t-email.hu címre, vagy hívj az itt található elérhetőségeken!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése